Fuksikastajaiset

Photo related to the events article.

Julkaistu: sunnuntaina 24. syyskuuta 2023 klo 14.20

IlmainenTurvallinen tilaUlkoilma

Jännittäviä juttuja tulossa, sillä johan se alkaa olemaan fuksienkin aika saavuttaa elämänsä kenties merkittävin virstanpylväs!

Tullakseen täysverisiksi Servereiksi, on uusien opiskelijoidemme kohdattava erilaisia koettelemuksia ja selvittävä vaativista rituaaleista, joita eri ainejärjestöjen ja kerhojen edustajat ovat keksineet.

Tervetuloa pimeälle puolelle, tänä vuonna kastajaisten teemana toimii Halloween. Huu!🧟👻🎃 Virittäydy siis merkkipäivään pukeutumalla teeman mukaisesti, kerää luusi (sekä toverisi) ja suuntaa kohti Yliopistonrantaa.

Fuksien rastikierroksen jälkeen ilta jatkuu jatkojen merkeissä Lukemalla, jossa itse kaste suoritetaan, parhaat palkitaan ja kaikki menestyksekkäät fuksit toivotetaan tervetulleiksi mukaan rakkaaseen Serveri-perheeseemme!

Fuksien odotetaan saapuvaksi paikalle klo 17 ja Serverin vanhukset voivat tulla seuraamaan kastetta klo 20 Lukemalle.

  • MITÄ: Serverin fuksikastajaiset
  • MILLOIN: 26.10. klo 17 (vanhukset klo 20)
  • MISSÄ: Yliopistonrannassa, kokoontuminen Lukeman edessä
  • MIKSI: Kaste tekee Serverin
  • MITÄ PÄÄLLE: Halloween-teemaista vaatetta tai asustetta

Halukkaille kastajaisiin osallistuville fukseille sekä vanhuksille on varattu jatkolippuja Approventuren jatkoille Laskuun jossa esiintyy Jukka Poika. Lipun hinta on Servereille 8 euroa ja se tulee lunastaa ennakkoon Kideapista

Tapahtuma alkaa: torstaina 26. lokakuuta 2023 klo 17.30

Tapahtuma päättyy: torstaina 26. lokakuuta 2023 klo 23.00

Info
Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan näitä periaatteita.