Liity jäseneksi

Aktiivisen kampusalueella tapahtuvan toiminnan lisäksi Serveri neuvottelee etuja jäsenilleen. Jäsenedut ovat suoraan käytettävissä jäsenmaksun maksaneena, jäsenyys tarkistetaan aina suoraan jäsenrekisteristä.

Tietoa jäsenyydestä

Syksyllä 2022 sääntömääräinen syyskokous päätti, että Serveri ry alkaa periä jäsenistöltään vuosittaista, kahden euron suuruista jäsenmaksua. Tämä tarkoittaa, että jäsenmaksu ei ole enää kertaluontoinen, vaan jäsenyys uusitaan joka syksy. Jäseneksi voi liittyä Kide.app:ssa.

Jäsenyys on voimassa lokakuun alusta syyskuun loppuun. Tähän poikkeuksena on uuden jäsenen jäsenyys, joka on voimassa syyskuun alusta seuraavan vuoden syyskuun loppuun. Uuden jäsenen jäsenmaksu on 25 euroa, sisältäen liittymismaksun sekä kuluvan lukuvuoden jäsenmaksun. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 euroa.

Serveri ry:n jäseneksi voi liittyä elokuun 2023 alusta alkaen Kide.app:ssa. Vanha jäsenyys raukeaa, mikäli jäsenyyttä ei uusi 1.10.2023 mennessä.

→ OSTA JÄSENYYS TÄÄLTÄ ←

Miten voi päästä Serveri ry:n jäseneksi?

Jäseneksi pääsee vain maksamalla jäsenmaksun. Pelkästään opiskelupaikan vastaanotto ei tee kenestäkään ainejärjestön jäsentä.

Mitä hyötyä on Serveri ry:n jäsenyydestä?

Jäsenemme saavat ainejärjestötuotteita, kuten haalarit, edullisempaan hintaan kuin ei-jäsen. Lisäksi esimerkiksi sitseille ja lajikokeiluihin myytävät liput saattavat tapahtumasta riippuen olla edullisempia jäsenille. Ostamalla jäsenyyden tuet ainejärjestön toimintaa.

Voinko silti osallistua Serverin järjestämiin tapahtumiin, vaikka en olisikaan jäsen?

Voit. Jäsenyyttä ei tarkasteta opiskelijatapahtumien ovella. Ei-jäsenellä on samanlainen oikeus kantaa Serverin valkoisia haalareita kuin jäsenelläkin.

Miten Serveri ry käsittelee jäsenrekisterin tietoja?

Jäsenrekisteriin kerätään jäseneltä etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite. Kun jäsen jättää jäsenyytensä uusimatta, etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite poistuvat jäsenrekisteristä 6 kuukauden jälkeen jäsenyyden päätyttyä. Jäsentietoihin pääsevät käsiksi vain hallituksen jäsenet.

Uuteen jäsenrekisteriin siirryttäessä tarkastamme, kuka on ostanut vanhan jäsenen jäsenyyden. Mikäli vanhasta jäsenrekisteristä ei löydy jäsenyyden uusineen nimeä, voidaan uusittu jäsenyys mitätöidä, eikä maksua palauteta. Eli mikäli sinulla ei ole olemassa olevaa Serveri ry:n jäsenyyttä, ole rehellinen ja osta uusi jäsenyys. Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä Serverin hallitukseen: hallitus(at)serveriry.fi.

Tervetuloa Serveriin!