Serverin ja Sociuksen etäinen TahkoXQ vol. 1

Serverin ja Sociuksen etäinen TahkoXQ vol. 1

Julkaistu: 3/2/2021, 10:23:05 PM

Ketuttaako rajoitteet ja siksikin tapahtumaköyhä talvi? Haluaisitko menoa? Onko myös sinulla tapana kuunnella Boulevard of Broken Dreamsia käydessäsi lähes joka yön pikkutunneilla Serverin ja Sociuksen Talvinen TahkoXQ vol. 5 tapahtumasivulla miettimässä, mitä olisi voinut olla? Kyllä meitäkin löytyy..

Mutta eipä jäädä tuleen makaamaan, sillä pelastus on saapunut! Serveri ja Socius järjestävät yhdessä ensimmäistä kertaa maailmankaikkeuden historiassa Serverin ja Sociuksen Etäisen TahkoXQ-tapahtuman! Ja mikä parasta, tälle reissulle mahtuvat mukaan kaikki halukkaat ja vieläpä täysin ilmaiseksi!
Etäisellä TahkoXQ:lla luvassa mm. huikeita kilpailuita palkintoineen ja mahtavaa seuraa.

Järjestämme osana tapahtumaa ennakkoon kuvakilpailun, jossa paras kuva palkitaan (vaihtoehtoina alkoholillinen ja alkoholiton palkinto). Nappaa siis huisin hauska talvinen ulkoilukuva, ja nimeä otoksesi teemaan sopivasti. Lähetä kuva Sociuksen tapahtumavastaava Pilvi Puhkalalle ([email protected]) ti 9.3 mennessä osallistuaksesi kilpailuun.

Haluamme kannustaa ihmisiä ulkoilemaan ennen tapahtumaa, sillä eihän after ski ole after ski ennen ulkoilua lumisissa maisemissa! Jos suksi ei tällä kertaa tunnu luistavan, suuntaa pulkkamäkeen, luistelemaan, pilkille.. you name it, pääasia, että saadaan kunnolla punaa poskille ennen illan eeppisiä rientoja. Bileissä pukukoodina toimii tietenkin after ski, jotta saamme luotua aitoa Tahkotunnelmaa.
Vältättehän isompia kokoontumisia ja huomioittehan ajankohtaiset koronaohjeistukset ulkoillessanne ja kilpakuvaa ottaessanne.

MITÄ: Serverin ja Sociuksen etäinen TahkoXQ vol. 1
MISSÄ: Zoomissa jokaisen kotisohvalla tai ihan missä vaan
MILLOIN: 10.3.2021 kello 18-
MITÄ MUKAAN: Itsesi, jokin etäkommunikointiin soveltuva laite, iloinen mieli sekä lämmintä juotavaa ulkoilupäivän päätteeksi

Zoom-linkki tapahtumaan ilmoitetaan myöhemmin Serverin virallisella Telegram -tiedotuskanavalla ja tapahtuman Facebook sivulla.

Linkki tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/969751420223757