KULTI & SERVERI: MIST SÄ TUUT? - Fuksisitsit

KULTI & SERVERI: MIST SÄ TUUT? - Fuksisitsit

Julkaistu: 9/11/2021, 12:15:40 PM

HOX!
Tämä on alkuperäisestä päivämäärästä siirretty tapahtuma!

--

TSIT TSIT! Mikä sun nimi on? Minkä ikänen oot? Mikä sun toteemieläin on? Mikä on mesimäyrä?
Näihin ja moneen muuhun kutkuttavaan kysymykseen on saanut vastata taas enemmän kuin tarpeeksi syksyn ensimmäisten viikkojen aikana. Nyt jos jollekulle on kuitenkin jäänyt tärkeimmän kysymyksen, eli "MIST SÄ TUUT?" vastaus vielä epätietoisuuteen, niin sinun on tullut aika tehdä se kerralla selväksi. Saat nimittäin luvan toteuttaa itseäsi ja eläytyä kysymyksen vastaukseen tulevilla Serverin ja Kultin "Mist sä tuut?"- fuksisitseillä.

Oletko kotoisin Etelä-Pohjanmaalta? Pue päällesi vaikka Jussi-paita! Kuopiosta? Edusta kenties Kalpaa pelipaidalla. Turusta? No ei mennä sinne asti..
Joka tapauksessa käytä luovuutta ja pukeudu kotipaikkakuntaasi kunnioittaen ja näyttäen mistä olet kotoisin. Vain mielikuvitus on rajana!
Kyseessähän on myös fuksisitsit, eli samalla on aika jatkaa rakkaiden fuksiemme perehdytystä opiskelijaperinteiden pariin, ehkä yhden niistä kauneimman avulla. Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa korkeakouluopiskelijat kokoontuvat saman pöydän ääreen syömään, juomaan ja laulamaan juomalauluja.
Fuksisitseillä on tarkoituksena opetella yhdessä sitsaamaan, joten ei haittaa, vaikka säännöt eivät olisi vielä tuttuja. Ilta ei myöskään lopu sitseihin, sillä juhlintaa voi jatkaa DJ:n siivittämillä virallisilla jatkoilla kello 22:00 alkaen yöhön asti.
Tapahtumapaikkana toimii Sawohouse (Tarhakuja 1), jonne järjestetään sitsilipun hintaan sisältyvä meno-paluu kuljetus.

Kuljetukset tapahtuvat kahdella linja-autolla, jotka lähtevät Kuopion torilta (McDonaldsin edestä) kello 16.30 ja klo 17.15.
Sawohouselta kuljetukset takaisin keskustaan lähtevät klo 01.00 ja klo 02.00 (tapahtumapäivänä sallittujen anniskeluaikojen perusteella paluumatkojen kellonaikoihin saattaa tulla muutoksia).

Omien matkojen järjestäminen on tietysti myös sallittua. Julkinen liikenne tapahtumapaikan ja keskustan välillä kulkee niin ikään sulavasti linjan 21 kautta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että viimeinen Vilkku-bussi takaisin keskustaan on Sawohousella jo klo 23.56 (Tämän hetkisillä aikatauluilla).
Täydennyslipunmyynti avautuu Kide.app-palvelussa linkin https://kide.app/events/c8ad9253-ca6f-473d-acb7-9036e3eeba99 kautta maanantaina 1.11. klo 12 poikkitieteellisesti kaikille halukkaille (lipunmyynti sulkeutuu keskiviikkona 3.11. klo 14)! Paikat ovat menneet kuumille kiville! Sitsit kustantavat 17 € (alkoholillinen)/12 € (alkoholiton), ja sitsipakettiin kuuluu 2 shottia, 2 mietoa juomaa, sitsiruuat, kuljetukset ja haalarimerkki.

MITÄ: KULTI & SERVERI: MIST SÄ TUUT? - Fuksisitsit
MISSÄ: Sawohouse Underground
MILLOIN: 10.11. klo 18:00 (kuljetukset lähtevät torilta klo 16.30 ja 17.15)
KENELLE: Fukseille, fuksinmielisille, koronafukseille ja vanhuksille! Huomioithan, että tämän vuoden fukseille on varattu oma lippukiintiö ja vanhuksille + koronafukseille omansa
MIKSI: MIKSI EI? + Opetetaan fuksit sitsaamaan!
MITÄ PÄÄLLE: Sitä mikä kertoo että MIST SÄ TUUT! + haalarit
PALJON MAKSAA?: Alkoholillinen sitsilippu 17 €, alkoholiton sitsilippu 12 € (sisältää 2 shottia, 2 mietoa juomaa, sitsiruuat, kuljetukset ja haalarimerkin)
KIVAA?: ON.

Tapahtumapaikassa on 3 € narikka.
Huom! Serveri ry ja Kulti ry eivät vastaa sitsaajien tuottamista mahdollisista vahingoista kuljetusajoneuvoille niin meno- kuin paluumatkojen aikana. Näytä vähemmän