Serveri ry eri alustoilla

Tällä sivulla on koostetusti jäsenistön yhteydenpitoon liittyviä ryhmiä ja kanavia. Hallituksen yhteystiedot löytyvät -sivulta


Uutiset

Tiedotusta eri asioista. Hallitus on tähän mennessä tiedottanut lähinnä telegramiin, mutta mikäli muistetaan julkaista uutiset myös kotisivuille, näkyvät ne samansisältöisinä Mastodonissa ja RSS syötteessä.


Tapahtumakalenteri

Kyllästynyt tiedotteiden määrään? Lisää tapahtumat kalenteriisi ja näet suoraan ajankohtaisimman ajankohtaissisällön.


Keskustelukanavat

Serverin keskustelukanavat on hieman hujan hajan. Meillä on useita ryhmiä eri kanavissa, aktiivisimpia niistä on Telegramissa olevat ryhmät. Suurin osa julkisista ryhmistä on sillattu Matrixiin eli liittymällä Serverin Matrix yhteisöön pääset yhdellä linkillä mukaan suurimpaan osaan keskustelukanavista, näet sillattujen kanavien viestit ja pystyt osallistumaan keskusteluihin.


Muut kanavat

Vapaammin ylläpidettyä serverismiä

Muuta

Serverin verkkopalvelut sijaitsevat Hetznerin datakeskuksessa ja sopimuksemme mukaisesti jokainen allaolevaa linkkiä käyttävä uusi asiakas saa 20€ arvosta krediittejä ja Serveri ry ansaitsee 10€, kun uusi asiakas on käyttänyt 10€ omaa rahaansa. Kokemuksemme perusteella palvelu on toiminut viimeisen vuoden juuri niinkuin on sovittu, joten voimme näin epävirallisesti kehua palvelua. Lue lisäksi Hetznerin ehdot heidän sivuiltaan.


Postiosoite

Itä-Suomen Yliopisto/Serveri ry

Y: 1085522-1
 

Microkatu 1
PL 1627
70211 Kuopio