Tuutorit 2021

Viimeksi päivitetty: 7/19/2021, 1:01:20 PM

Tuutorit opastavat erityisesti ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoita erityisesti ensimmäisten opiskeluviikkojen aikana yliopistomaailmaan liittyvissä käytännön asioissa. Tuutorit ovat edellisten vuosikurssien opiskelijoita ja he osaavat siten antaa opiskelijan näkökulmaa yliopiston tarjoaman alun opastuksen tueksi, mahdollisesti jopa ainejärjestötoimintaankin liittyen.

Eli tiivistetysti tuutori on se taho jolle on helpoin heittää se "mikkihiirikyssäri".

Tässä tämän vuoden tietojenkäsittelytieteen/serverin tuutorit:

Teemu Hirvi

Teemu Hirvi
Sähköposti: klikkaa tästä

Morjens!

Olen Teemu, 22-vuotias järvenpääläinen. Muutin toissa syksynä Kuopioon ja aloitin tietojenkäsittelytieteen opintoni, joka on osoittautunut loistavaksi päätökseksi! Viihdyn ainejärjestömme seurassa niin hyvin, että lähdin nyt jo toista vuotta toiseksi tapahtumavastaavaksemme ja tuutoriksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että keksin ja järjestän opiskelijoillemme, etenkin fukseille kaikenlaista hauskaa tekemistä!! Vapaa-aikani kuluu useimmiten erilaisissa tapahtumissa, autoharrastuksen parissa ja tietokoneella istuessa. Ainejärjestömme on täynnä mielettömän hyvää porukkaa ja odotan innolla, että pääsen tutustuttamaan uudet opiskelijamme opintoihimme ja Serverin meininkeihin! Jos mitä tahansa kysymyksiä herää enemmän tai vähemmän opiskeluun liittyvistä asioista, vastaan mielelläni viesteihin pitkin kesää;
Nähdään syksyllä!

Valerija Kirpu

Valerija Kirpu
Telegram: @vlrjk
Sähköposti: klikkaa tästä

Moikka!

Olen Valerija, kuopiolaistunut turkulainen.
Aloitan syksyllä tietojenkäsittelytieteen toisen vuoden opinnot.
Minut löytää usein meidän laitoksellamme pyörimässä ja luultavasti tulevista tapahtumista, kunhan sellaisia on mahdollista järjestää.
Vapaa-aikani vietän kavereitten kanssa tai tietokoneen ääressä.
Välillä myös satun lukemaan kirjoja tai maalaamaan.

Odotan innolla uusien opiskelijoiden tapaamista.
Jos jo ennen opintojen alkua tulee jotain kysyttävää opintoja tai muuta asiaa koskien, niin laittakaa ihmeessä viestiä.
Vastaan mielelläni teidän kysymyksiinne!

Nähdään syksyllä!

Noora Lipsonen

Noora Lipsonen
Sähköposti: klikkaa tästä

Moi, olen Noora ja opiskelen viimeistä vuotta. Aika on mennyt todella nopeasti mielenkiintoisten opintojen parissa! Vapaa-ajalla liikun, luen ja otan rennosti. Musiikki on koko elämäni, mutta lapsuuden ja nuoruuden intensiivinen soittoharrastus on vaihtunut tanssiin (lajeina jazz ja salsa).

Koin, että tähän opintojen loppuvaiheeseen tuli sopiva hetki alkaa tuutoriksi. Meillä on huippu porukka, ja odotamme innolla teidän uusien opiskelijoiden tapaamista!

Laita viestiä, jos kysymyksiä herää

Kasimir Tevalin

Kasimir Tevalin
Sähköposti: klikkaa tästä

Moi!

Mun nimi on Kasimir ja aloitan syksyllä toista vuotta tietojenkäsittelytieteen parissa. Olen kotoisin Tampereelta ja saavuin Kuopioon opiskeluiden perässä. Olen viihtynyt hyvin opinnoissa ja ainejärjestön tapahtumissa. Vapaa-ajalla pidän kuntosalilla käymisestä, tietokoneella istumisesta ja musiikin kuuntelusta. Aluksi jännitti aika paljon uusi kaupunki ja opiskeluiden aloitus, mutta syksyllä sopeuduin nopeasti Kuopioon. Toivon, että voin tuutorina auttaa teidät alkuun opinnoissa mahdollisimman hyvin!

Odotan innolla syksyä ja kaikkien uusien opiskelijoiden tapaamista. Jos ennen koulun alkua tulee minkäänlaisia kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä ja vastaan mielelläni!

Nähdään syksyllä!

Juho Juutilainen

Juho Juutilainen
Telegram: @JuheJaa
Sähköposti: klikkaa tästä

Hei!

Olen 21-vuotias ja muutin tänne Kuopioon Lohjalta opiskelemaan. Olen kuitenkin koko lapsuuteni asunut Kuopiossa, joten kai minua voisikin jonkinlaiseksi Kuopion alkuasukkaaksi kutsua. Aloitan nyt syksyllä toisen opiskeluvuoteni ja toimin teille tuutorina. Kiinnostuksen kohteita minulle ovat: moottoriajoneuvot, motocrossin ajaminen, kokkailu, pelit ja yllättäen myös tietokoneet. Kukapa olisi uskonut! Kuopio on ihan huikea opiskelupaikka ja en kadu hetkeäkään tänne muuttamista.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan meidän uusiin opiskelijoihimme(teihin!) ja uskon, että tekin viihdytte erittäin hyvin täällä UEF:ssa. Jos sinulle tulee kysyttävää, laita minulle s-postia, niin vastaan kyllä mielelläni teitä askarruttaviin asioihin! Nähdään syksyllä!

Joni Huttunen

Joni Huttunen
Sähköposti: klikkaa tästä

Terveppä terve!

Meekäläisen nimi on Joni ja alottelen syksyllä tietojenkäsittelytieteiden toisen vuoden opinnot. Mukavaa on ollut, vaikka korona nyt päättikin tulla vähän sotkemaan opiskelu hommia. Vapaa-aikana tulee vietettyä aikaa tietokoneluolassani koneen ääressä armottomia datasessioita harrastaen. Välillä kun ulos uskaltaa niin aikaa tulee vietettyä kavereiden kanssa ja joskus saatan jopa jotain urheilua yrittää harrastaa. Salilla käyminen ja pallopelien pelaaminen on välillä ihan mukavaa vaihtelua ruudun tuijottamisen sijaan.

Odotan innolla kaikkein teirän tapaamista ja jos kesällä sattuu korvan takana kutkuttelee kysyttävvää, niin meekäläiselle voipi aina iskiä viestiä, niin vastailen teille mielelläni! :3

Jesse Saarinen

Jesse Saarinen
Sähköposti: klikkaa tästä

Morjensta!

Mun nimi on Jesse ja olen 22-vuotias. Syksyllä aloitan toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opinnot. En ole alun perin Kuopiosta kotoisin vaan juureni juontaja hieman pohjoiseen Oulun kupeeseen eli olen paljasjalkainen Kellolainen. Vaikka Ouluhan tietenkin kuuluu Kelloon!

Opiskelujen ohella meikäläisen voi bongata erilaisista opiskelijatapahtumista ja tämän lisäksi vapaa-aikani kuluu silloin tällöin urheillessa, pelaillessa ja tykkään myös seurata jääkiekkoa. Olen myös kiinnostunut kokkailusta, lähellä sydäntä on italialainen keittiö.

Odotan innolla uusien opiskelijoiden tapaamista! Mikäli ennen opiskelujen alkua tulee kysyttävää minulle voi laittaa viestiä sähköpostilla! Vastailen mielelläni kysymyksiin.

Asser Pikkarainen

Asser Pikkarainen
Telegram: @Asser22
Sähköposti: klikkaa tästä

Hei!

Olen Asser Pikkarainen, alun alkaen Heinävedeltä lähtöisin oleva ylpeä savolainen. Kaksi vuotta sitten eksyin Kuopioon, enkä ole tätä pientä eksymistä katunut hetkeäkään.
Toisen vuoden tietojenkäsittelytieteen opinnot ovat edessä ja sormet syyhyävät jo päästäkseen takaisin opiskelujen pariin. Opiskelujen ohella minut tunnetaan myös pienimuotoisena ukulelevirtuoosina sekä innokkaana sukkaharrastajana. Minut voitkin tavata mistäpäin Kuopiota tahansa, kuten meidän laitokseltamme, opiskelijatapahtumista tai vaikka Puijon perämetsistä.

Voitte aina ottaa yhteyttä oli kyse sitten opiskelusta tai hauskanpidosta, muistakaa että vappu ei ole juhla vaan mielentila!
Tokkopa tuota syssyllä nähhään!

Ville Saastamoinen

Ville Saastamoinen
Telegram: @trickwide
Sähköposti: klikkaa tästä

Moro!

Olen Ville, 26-vuotias ikäloppu raumalainen. Muutin viime syksynä Kuopioon ja aloittelen syksyllä toista vuotta tietojenkäsittelytieteen opintojen parissa. Aikaisemmin olen aiheuttanut raumalaisuudellani pahennusta Turun ammattikorkeakoulussa liiketaloutta opiskellessa, joten toista korkeakoulututkintoahan tässä haetaan.

Tietojenkäsittelytiedettä opiskellessa on ollut mukava huomata, kuinka samanhenkistä porukkaa meillä on. Riveihimme on ujuttautunut useita alanvaihtajia, joten suosittelen rohkeasti kyselemään heiltä kaikenlaista, mikäli yleissivistyksen laajentaminen kiinnostaa. Entisenä kilpapelaamisen ammattilaisena suurin osa vapaa-ajastani menee tietokonetta tuijotellen ja pelaten. Olen myös hurahtanut boulderointiin ja nautin luonnossa käyskentelystä.

Yhteyden minuun saat pitkin kesää oheisten viestikanavien kautta mikäli mieleesi juolahtaa askarruttavia kysymyksiä