Tällä hetkellä toiminnassa olevat toimikunnat

Vuonna 2022 Serveri järjestää useamman tavanomaista suuremman tapahtuman.

Hallitus on siitä syystä päättänyt ottaa jäsenistöä mukaan järjestämään ainejärjestön historian unohtumattomimpia tapahtumia.

"Isoi juttui tulos"


Juuri nyt avoinna olevat toimikuntahaut:

ATK-YTP toimikunta vuodelle 2022 ATK-YTP (eli ATK-yhteistyöpäivät) on lukuvuoden suurin tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden tapahtuma, jossa poikkitieteellisyydestä ei ole tietoakaan, sen sijaan harrastamme yhteistoimintaa muiden tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden kanssa ylittämällä kaupunkirajat.

ATK-YTP järjestetään vuosittain yhdessä Suomen yliopistokaupungista, eli nyt, seitsemän vuoden tauon jälkeen, on taas aika järjestää YTP Kuopiossa!

Serveri ry kerää nyt kasaan ATK-YTP-toimikuntaa, jonka tarkoituksena on suunnitella, valmistella ja toteuttaa YTP lokakuulle 2022. Tapahtuma on kaksipäiväinen, kumpanakin päivänä alan ammattilaiset maan kovimmista yrityksistä ja tutkijat Itä-Suomen yliopistosta pitävät luentoja sekä käytännön demoja alan viimeisintä huutoa olevista aiheista. Tämän lisäksi osallistujat pääsevät kokemaan ilta-aktiviteettien muodossa millaiseksi IT-alan tulevien sankareiden meno voikaan kehkeytyä.

Kyseessä ei siis ole mikään tavanomainen luentotilaisuus tai edes tavanomainen opiskelijatapahtuma.

Sinulta voi löytyä visio koko tapahtuman toteutuksesta taikka vain sen jostain osa-alueesta, kuten esimerkiksi:
 • puhujien etsimisestä
 • sponsorien hankinnasta
 • tapahtumasivuista
 • graafisesta ilmeestä
 • esitystekniikasta
 • etkoista
 • vätköistä
 • jatkoista
 • jatkojen artistivalinnoista
 • majoituksien selvittämisestä
 • rastikierroksien toteuttamisesta
 • tapahtumasovelluksesta?
Tai jos vain haluat olla mukana järjestämässä "isoja juttuja" niin tule mukaan.

Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää ennen järjestämään mukaan lähtemistä, voit olla yhteydessä ATK-YTP-2022-toimikunnan vetäjään, Samuun ([email protected] tai @Reiska).

Toimikuntaan voi ilmoittautua mukaan jollain lomakkeella. Tiedotellaan niistä tiedotuskanavissa ja päivitellään varmaan tähän. Lomakkeilla kerättyjä henkilötietoja hyödynnetään vain ilmoittautuneiden kontaktoimisessa.
Vuosijuhlatoimikunta Serverin 35 vuotisjuhlaan vuodelle 2022 Haluatko olla mukana toteuttamassa Serveri ry:n 35-vuotisen taipaleen juhlistamista?

Serveri ry täyttää lokakuussa 2022 35 vuotta, jonka kunniaksi pääsemme toteuttamaan 5 vuoden välein järjestettävät vuosijuhlat. Vuosijuhlat koostuvat muun muassa alkumaljasta, kolmen ruokalajin illallisesta, juhlallisista puheenvuoroista, hyvästä musiikista, ihanista ihmisistä, jatkoista sekä perinteisestä silliaamiaisesta seuraavana päivänä. Keräämme nyt kasaan vuosijuhlatoimikuntaa, jonka tarkoituksena on lähteä pikimmiten suunnittelemaan, valmistelemaan ja toteuttamaan ikimuistoista päivää opiskelijoillemme, alumneillemme, henkilökunnallemme sekä kutsuvieraille.

Sinulta voi löytyä kiinnostusta koko tapahtuman toteutuksesta taikka vain sen jostain osa-alueesta, kuten esimerkiksi tarjoiluista, koristelusta, sponsorien hankinnasta tai vaikkapa graafisten materiaalien suunnittelusta. Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää ennen hakemusta, voit olla yhteydessä vuosijuhlatoimikunnan vetäjään, Jenniin ([email protected] tai @jennitpk ). Toimikuntaan voi ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Lomakkeella kerättyjä henkilötietoja hyödynnetään vain ilmoittautuneiden kontaktoimisessa.

Kuten joku viisas on joskus sanonut: "Isoi juttui tulos".

Menneet toimikuntahaut:

(Nähtävästi mitään muistikuvia ei jäänyt)


Tämä sivu loppuu kohta, mutta jos janosi ainejärjestötoimintaan ei ole vieläkään sammunut, suosittelemme lähtemään mukaan hallitustoimintaan taas syyskokouksessa!