Aktiivisen kampusalueella tapahtuvan toiminnan lisäksi Serveri neuvottelee etuja jäsenilleen. Jäsenedut ovat suoraan käytettävissä jäsenmaksun maksaneena, jäsenyys tarkistetaan aina suoraan jäsenrekisteristä.

Haalarit jäsenhintaan

Hinta vaihtelee vuosittain sponsoreiden anteliaisuuden mukaan, mutta voit olla varma että jäsenenä saat merkittävän alennuksen.

Ainejärjestön reissut ja excursiot reilulla alennuksella

Osallistuminen Serverin sitseille myöskin jäsenhintaan

Pääset Serverin sähköpostilistalle

Oikeus lähteä mukaan hallitustoimintaan

Pääsy Serverin Gitlabiin (pyytämällä oikeutta Gitlabissa)


Jäseneksi liittyminen

Uutta! Jäseneksi voi liittyä nyt hieman elegantimmin

Alla oleva nappi vie Stripen lomakkeelle jolla maksu ja tiedot käsitellään. Liittymällä hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriehdot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä @jimboolio:on TelegramissaVanha mutta edelleen toimiva tapa liittyä - jos uusi tapa on räjähtänyt:

Serverin jäseneksi voit liittyä maksamalla kertamaksun 25 euroa Serverin tilille (Nordea FI87 1078 3000 2205 16) Jos olet saanut jäsenmaksullesi maksuviitteen, käytä sitä. Muuten laita maksun viestikenttään nimesi.

Tämän jälkeen lähetä nimesi ja jäsenrekisteriin kirjattava sähköpostiosoitteesi osoitteeseen hallitus at serveriry.fi Tietosuojaselosteen löydät osoitteesta https://www.serveriry.fi/tietosuojaseloste/ Tämän jälkeen hallitus hyväksyy uudet jäsenet kuukausittaisessa kokouksessa. Hyväksytyille jäsenille ilmoitetaan sähköpostitse.