Hallitus 2022

Viimeksi päivitetty: 1/19/2023, 5:57:45 PM

Serverin hallitus vastaa ainejärjestötoiminnan käytännön asioiden hoidosta. Asioita tehdään yhdessä, mutta käytännön syistä tehtäviä on jaettu "hallitusrooleihin" jäsenten kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Mikäli haluat olla yhteydessä hallitukseen, tapahtuu se helpoiten sähköpostitse hallitus[ät]serveriry.fi tai Serverin jäsenenä löydät kaikki hallituslaiset myös Oppositiosta.

Serverin hallituksen jäsenet vaihtuvat vuosittain ja heidät valitaan kaikille jäsenille avoimessa syyskokouksessa. Ainejärjestötoiminnan sisältö mukautuu aikaan, mutta hallituksen varsinaiset tehtävät muuttuvat harvemmin ja hitaammin. Mikäli ainejärjestötoiminta kiinnostaa, kannattaa harkita hallitustoimintaan mukaan lähtemistä! Syyskokouksessa valitut jäsenet järjestäytyvät hallituskautensa alussa ja valitsevat keskuudestaan vastuuhenkilöt eri osaalueiden hoitamiseen. Vastuuhenkilöiden titteleistä saa jo hyvän kuvan siitä, minkälaista hallitustoiminta on.

Serverin hallituksen koko määräytyy syyskokouksessa ja tällä kaudella se koostuu 15:sta varsinaisesta ja 5:stä varajäsenestä. Hallituslaisiin ja heidän rooleihinsa voit tutustua alta, josta löydät myös yhteystiedot. Roolikohtaisten sähköpostiosotteiden lisäksi jokaisella hallituksen varsinaisella- ja varajäsenellä on henkilökohtainen sähköpostiosoite muodossa etunimi.sukunimi[ät]serveriry.fi.

hallitus2022_16-9_lowres.jpg
Takarivi: Amin, Oskari, Samu, Ville K., Taru, Riku, Teemu, Amanda, Ville M., Essi
Eturivi: Jenni, Emilia & Jimi.
(Kuvasta puuttuvat: Asser, Erika, Mikke, Juulia, Juuso, Miko, Valerija & Miko)
Kuva isompana

Serverin Oppositio

Kiinnostaako ainejärjestötoiminta? Serverin Oppositio on ryhmä Telegramissa, jossa pääsee seuraamaan ainejärjestötoimintaa hieman lähempää. Ryhmään liittyminen ei sido mihinkään ja voit liittyä/poistua täysin vapaasti. Tervetuloa mukaan! Liittymislinkki TG-ryhmään.

 

Kokoonpano

Puheenjohtaja

Ota yhteyttä sähköpostitse

Puheenjohtajan tehtävänä on pähkinänkuoressa johtaa kokouksia, pitää huoli, että hallitus toimii ja asiat pelittävät, sekä hoitaa erinäisiä edustustehtäviä.

Oskari Jalkanen

Oskari Jalkanen

Tervehdys!

Minä olen Oskari, lahtelainen 26-vuotta nuori miehenalku, jota useimmiten Oskaksi ja ajoittain jopa Lordiksi kutsutaan.

Toimin viime vuonna meidän toisena tapahtuma-vastaavana ja tänä vuonna minulla on kunnia toimia Serverin hallituksen puheenjohtajana!

Minua voi aina pommittaa oli kyse asiasta kuin asiasta, vaikka telegramissa tai sähköpostiteitse. Myös livenä on enemmän kuin sallittua nykäistä hihasta, jos satut bongaamaan piisamirottamaisen habitukseni laitoksella tai vaikka tapahtumissa!

Erikoistaito: Vieläkin kynien tarkkuusammunta mahalla

Telegram: @lordi_oskari

Varapuheenjohtaja

Ota yhteyttä sähköpostitse

Avustaa puheenjohtajaa ja on puheenjohtaja, jos puheenjohtaja on poissa.

Samu Rautio

Samu Rautio

Hellurei!

Mun nimi on Samu (Tai kavereiden/tuttavien kesken Reiska), alkujani olen hiukan etelään sijaitsevasta metropolista Varkaudesta.

Hallituksessa heilun kolmatta vuotta, ekana vuonna vastuuhommissa olin tapahtumavastaavana ja sitten toisena vuonna puheenjohtajana. Tänä vuonna olen varapuheenjohtajan pestin ohella myös syksyllä tulevan megalomaanisen ATK-YTP bileiden pääjärjestäjä, stay tuned!

Muhun voi olla yhteydessä oikeastaan asiassa kun asiassa, jos en vastausta sillä sekunnilla osaa antaa niin ainakin osaan ohjata oikeaan suuntaan! Meikäläisen tavoittaa monen värisistä bileistä pitkin lukuvuotta, sekä serverin liikuntavuorolta (kannattaa tulla, kivaa on!) ja jos ei muuten tule törmättyä niin telegramin kautta saa helposti kiinni jos on tarvetta!

Telegram: @Reiska

Sihteeri

Ota yhteyttä sähköpostitse

Sihteeri mm. kirjottaa pöytäkirjat puhtaaksi.

Amanda Auvinen

Amanda Auvinen

Kuvaus edustajasta

Telegram: @Aauvinen

Rahastonhoitaja

Ota yhteyttä sähköpostitse

Rahis perii rahoja firmoilta ja jäseniltä, maksaa muiden hallituslaisten serverikulut ja pitää toki kirjaa näistä parhaansa mukaan.

Ville Miettinen

Ville Miettinen

Kuvaus edustajasta

Telegram: @villemie

Yritysyhteistyövastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Yrityisyhteistyövastaavan tehtävänä on pitää yhteyttä yhteistyöyrityksiin, sekä hankkia uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyö yritysten kanssa voi olla mm. haalareiden tai tapahtumien sponsorointia, yhteisiä tapahtumia tai yritysvierailuja.

Mikke Leskinen

Mikke Leskinen

Kuvaus edustajasta

Telegram: @leskinenmikke

Ylläpitovastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Serverin ylläpitovastaava vastaa ainejärjestön palvelujen ylläpidosta joita kirjoittamishetkellä ovat kotisivut ja sivuihin liittyvät rajapinnat sekä palvelut, versionhallinta gitlabissa, hallituksen sisäisen pilven ylläpito, sähköpostit ja jäsenrekisterin ylläpito yhdessä sihteerin kanssa. Tehtävä on melko laaja ja tarjoaa hyödyllistä kokemusta käytännön järjestelmien ylläpidon parista suhteellisen pieniriskisessä tuotantoympäristössä. Ylläpitovastaava saa tukea edellisistä ylläpitovastaavista ja muuten aktiivisista järjestelmätoimikunnan jäsenistä, eli tyhjän päälle tehtävässä ei uutenakaan joudu.

Palvelut toimivat Linux-palvelimella, joten Linux osaamisesta on hyötyä, vaikka kaikkea ei tarvitsekaan osata. Itse kotisivujen tekniikasta voi lukea about-sivulta ja sähköpostipalvelimena toimii iRedMail. Jos jokin jäi askarruttamaan, niin kannattaa olla yhteydessä nykyiseen ylläpitovastaavaan.

Jimi Viita-aho

Jimi Viita-aho

Terve! Olen Jimi Viita-aho, edelleen tietojenkäsittelytieteen kandiopiskelija. Hallituspöhinän lisäksi vaikutan myös pöhisen myös ISYYssä. Serverin "hallitusjyränä" kohdennan huomioni erityisesti ylläpitoon, eli kotisivuihin, sähköpostiin ja mitä nyt ikinä Serverin palvelimella tapahtuu.

Erityisesti näihin liittyvissä asioissa minuun kannattaa olla yhteydessä, mutta yhteyttä voi toki ottaa muutenkin, jos se tuntuu tarpeelliselta. Voidaan vaikka jutella mukavia visioiden tulevaa, esimerkiksi ainejärjestötoimintaan liittyen.

Vapaa-ajalla seikkailen seikkailen sekä pyöräillen tai muuten pihalla että omissa spagettikoodiviidakoissani.

Telegram: @jimboolio
Matrix: jim.bo:matrix.org

Materiaalivastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Materiaalivastaava hoitaa haalarimerkit yms. tilpehöörit, mitä Serveriläiset tarvitsevat. Onko sinulla huikea design uuteen merkkiin mietittynä? Miksei toteutettaisi sitä!

Taru Rinne

Taru Rinne

Kuvaus edustajasta

Kansainvälisyysvastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Kansainvälisyysvastaava pitää huolta mm. siitä, että vaihtareilla on kaikki hyvin ja hekin pääsevät vaikuttamaan opiskelija-asioihin.

Amin Mahad

Amin Mahad

Kuvaus edustajasta

Telegram: @amin_os1

Viestintävastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Viestintävastaava pitää jäsenet perillä tulevista tapahtumista ja tiedoitteista, sekä hoitaa järjestön sosiaalisia medioita.

Emilia Myllymäki

Emilia Myllymäki

Kuvaus edustajasta

Tapahtumavastaavat

Ota yhteyttä sähköpostitse

Tapahtumavastaavien elikkäs nk. tapiksien homma on pitää huolta opiskelijoiden ryhmäytymisestä ja siitä, että kaikki muistavat elämään kuuluvan muutakin kuin tietorakenteita ja algoritmeja.

Serverillä on niin isoi juttui tulos, että tälle kaudelle nimitettiin neljä (4) tapahtumavastaavaa.

Asser Pikkarainen, Erika Kovanen, Essi Turunen & Teemu Hirvi

Asser Pikkarainen, Erika Kovanen, Essi Turunen & Teemu Hirvi

Kuvaus edustajasta

Edunvalvonta: koulutuspoliittinen vastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Edunvalvojan tehtävänä on ajaa jäsenistön etua niin tiedonkulun, tasa-arvon, opiskelun kuin kurssien sisällön osalta. Viimeisen puolen vuoden aikana pääpainona edunvalvonnassa on ollut etäopetukseen liittyvät kysymykset niin tietoturvan ja -suojan kuin opiskelijan oikeuksien suhteen. Edunvalvojaan voi olla yhteydessä, mikäli kokee esimerkiksi ongelmia opetuksen laadussa, materiaaleissa tai oikeuksien toteutumisessa. Edunvalvojaan voi ottaa yhteyttä myös esimerkiksi häirintätilanteissa. Edunvalvoja toimii välikätenä yliopiston henkilökunnan, ylioppilaskunnan ja jäsenistön välisessä vuorovaikutuksessa.

Edunvalvojien yhteinen sähköposti: edunvalvonta[ät]serveriry.fi

Jenni Kortelainen

Jenni Kortelainen

Kuvaus edustajasta

Telegram: @jennitpk

Edunvalvonta: sosiaalipoliittinen vastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Sosiaalipoliittinen vastaava keskittyy opiskelijoiden tasa-arvon ja yhtenvertaisuuden toteutumiseen kaikissa tilanteissa.

Edunvalvojien yhteinen sähköposti: edunvalvonta[ät]serveriry.fi

Valerija Kirpu

Valerija Kirpu

Kuvaus edustajasta

Telegram: @vlrjk

Liikuntavastaava

Ota yhteyttä sähköpostitse

Liikuntavastaava järjestää Serverin ja Sociuksen yhteistä liikuntavuoroa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu myös legendaarisen IT-futiksen järkkääminen ja muut liikuntaan liittyvät kuviot. Tällä hallituskaudella liikuntavastaavan salkkua halaa varajäsen Riku.

Riku Kukkonen

Riku Kukkonen

Kuvaus edustajasta

Telegram: @rikujuhani

Varajäsenet

Varajäsenet paikkaavat varsinaisia jäseniä kokouksissa, jos he eivät pääse syystä tahi toisesta paikalle. Lisäksi varajäsenet toimivat ns. joka paikan höylinä ja auttavat milloin missäkin.

Varajäsenet tavoitat tarvittaessa heidän henkilökohtaisista sähköpostiosoitteistaan

  • juulia.kokkonen[ät]serveriry.fi
  • juuso.ropponen[ät]serveriry.fi
  • miko.karjalainen[ät]serveriry.fi
  • riku.kukkonen[ät]serveriry.fi
  • ville.kyytinen[ät]serveriry.fi

Juulia Kokkonen, Juuso Ropponen, Miko Karjalainen, Riku Kukkonen & Ville Kyytinen

Juulia Kokkonen, Juuso Ropponen, Miko Karjalainen, Riku Kukkonen & Ville Kyytinen

Juulia Kokkonen

Juuso Ropponen

Miko Karjalainen

Riku Kukkonen

Kts. liikuntavastaava!

Ville Kyytinen

Moikka! Mie oon kandivaiheen loppumetreillä oleva opiskelija ja tän kauden Serverin hallituksen varajäsenenä. Enimmäkseen touhuilen sekalaisissa ylläpitohommissa Jimin apuna ja auttelen millon missäkin apua tarvitaan :] Maailmantilanteen myötä oon aika harvoin läsnä Kuopiossa, mutta TG:stä tavottaa!